nyheder‎ > ‎

Vedrørerende trappeopgange

indsendt 21. mar. 2012 23.36 af Thomas Jæger

Foreningen er blevet kontaktet af kommunen som gør opmærksom på at Boligministeriets bekendtgørelser nr. 81 af 27. februar 1976, ikke bliver overholdt.

 

Bekendtgørelsen beskriver ordensreglerne for trappeopgange og heri er det udtrykkeligt beskrevet at bagtrapper og hovedtrapper ikke må anvendes til henstilling af barnevogne, cykler eller til oplagring af varer og affald m.m., der kan fremme en brands udbredelse eller hindre personers flugt og brandvæsnets indsats i tilfælde af brand. 

 

Foreningen er klar over at dette vil betyde besvær og gene især for de mange  børnefamilier i ejendommen, og det  beklager vi - men brandsikkerheden er vigtigst i dette tilfælde.

 

Med denne skrivelse er alle beboere orienteret via brev og derfor forventer vi at trappeopgange og bagtrapper er ryddet senest lørdag d. 24ende marts. Søndag morgen vil foreningens arealer blive gennemgået og de ting der ikke er fjernet, vil blive fjernet for ejers regning.

 

Vi vil udtrykkeligt gøre opmærksom på at foreningen IKKE opfordrer beboerne til selv at fjerne andres ting og ejendele.  Dette vil blive opfattet som tyveri.

 

For de familier med barnevogn der bliver fanget i denne situation, så har vi lavet en midlertidig løsning med en af foreningens tomme garager, som kan benyttes til barnevogne. Garagen vil være aflåst og det er muligt at få en eller flere nøgler. Dette sker ved henvendelse til bestyrelsen. Der bliver opkrævet et depositum på kr. 100,- pr. nøgle.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Anders, Jeannette, Eddy, Thomas, Jeppe og Maria

Comments